Lensbestel

Contactlenzen onlineLensbestel.nl is een webwinkel voor contactlenzen en lenzenvloeistof voor een veel lagere prijs dan bij traditionele opticiens. Bezoekers vinden bij Lensbestel.nl exact dezelfde producten en merken als bij de opticien. Lensbestel.nl verkoopt lenzen van internationaal erkende producenten. 

Daarnaast bewijst Lensbestel.nl dat lenzen niet duur hoeven te zijn en dat dit goed samengaat met een snelle en betrouwbare levering.

Op verzoek van klanten heeft Lensbestel.nl tevens een bron van informatie over lenzen die het leven van een lenzendrager een stuk gemakkelijker maakt.

Lenzen bestellen bij Lensbestel.nl

Voordelen

  • LensBestel.nl verkoopt 100% originele merken en producten. De lenzen die bezoekers bij de opticien kopen zijn exact dezelfde lenzen als in de Lensbestel.nl webshop.
  • Lensbestel.nl wil de kosten laag houden en dit merkt u direct in uw portemonnee. Bezoekers besparen tot wel 70% op dezelfde contactlenzen die ze gewend zijn van de opticien.
  • De klantenservice van Lensbestel.nl is goed telefonisch bereikbaar voor het stellen van vragen. Daarnaast bevat de website veel nuttige achtergrond informatie voor lensdragers.
  • De meeste contactlenzen en vloeistoffen zijn op voorraad en kunnen binnen 3 werkdagen geleverd worden.